Wist je dat er 2 broers achter Poema en Adidas zitten?

Er zijn twee broers die achter het merk Poema en het merk Adidas zitten, en hun verhaal is een interessant en inspirerend verhaal van hard werken en vastberadenheid.

De oudste broer, Rudolf Dassler, was een gepassioneerd atleet die ervan droomde om professionele atletische schoenen te maken. In 1924 richtte hij het merk Adidas op, dat snel bekendheid verwierf als een van de beste merken voor atletische schoenen.

De jongere broer, Adolf “Adi” Dassler, was ook geïnteresseerd in het maken van atletische schoenen en werkte samen met zijn oudere broer bij Adidas. In 1948 besloot Adi echter om zijn eigen weg te gaan en het merk Poema op te richten. Poema werd snel een succes en werd bekend als een van de beste merken voor atletische schoenen.

Hoewel de broers volgens ons nooit hebben samengewerkt aan sportschoenen, hebben ze allebei een indrukwekkende carrière opgebouwd in de wereld van de atletische schoenen. Ze bleven hard werken en hun merken uitbreiden, en hun passie voor atletiek bleef altijd duidelijk zichtbaar in hun werk.

Tot op de dag van vandaag zijn Poema en Adidas twee van de meest bekende en gewaardeerde merken voor atletische schoenen en blijven ze hard werken om de beste producten te blijven leveren aan atleten over de hele wereld. Het verhaal van de broers Dassler is een voorbeeld van hoe hard werken en vastberadenheid ervoor kunnen zorgen dat je dromen uitkomen, ongeacht wat de omstandigheden zijn.